VORES KUNDERNES ANMELDELSER


En god oplevelse

5,0 rating
11th oktober 2019

Alt har været lige efter bogen, leveringen kom som aftalt, materialerne virker overbevisende, servicen venligt og hjælpsomt. Endtil videre lever alt op til vores høje forventninger, nu er det bare tiden der vil vise om det holder i længden – Det regner vi med. Tak for et godt samarbejde.

Jakob Larsen

Udemærket produkt og service

5,0 rating
8th april 2019

Kan anbefale firmaet til andre.
Bambuspladerne levede fuldt op til forventningerne.

Eva Fisker

Virkelig god og professionel service

5,0 rating
16th februar 2019

Med kontakt til ECO-Home fik vi en fantastisk god behandling – meget professionel og uddybende. Der er ingen tvivl at vi handler hos ECO-home igen.

Henrik Nielsen

God service, god pris.

5,0 rating
11th november 2018

Ecohome har de billigste priser på bambus, sammen med en god personlig service, hvor skæve brædder blev refunderet/erstattet.
Resultatet blev en meget flot terrasse, som jeg håber holder i årtier.

Torben Lademann

Rigtig lækkert terrasse gulv.

4,0 rating
8th september 2018

Jeg er rigtig tilfreds med produktet, X-treme terrasse brætter., hvordan det ser ud om nogen år er jeg spændt på.
Brætterne blev osse brugt til at lave havebord udad, da jeg havde nogen tilovers.( https://i.imgur.com/6cYYaTv.jpg )
Hvis der skulle være lidt øf, er det at montage skruerne kammer relativt nemt over, og da man får lige antal beslag og lige antal skruer er der intet at undvære.
Men igen man skal bare være omhyggelig med at sætte skruerne i, så er det intet problem.
I mit tilfælde havde fragtmanden lavet skade på over halvdelen af mine brætter, som efter noget frem og tilbage med fragtfirmaet(TJW), fik jeg ombyttet mine brætter, og nået at få min terrasse færdig til tiden.

Gustav Kjærulff

Perfekt

5,0 rating
7th august 2018

Modtog MOSO voks og olie efter få dage, meget god service og leveringen var perfekt. Vil helt sikkert handle hos byg-ecohome.dk en anden gang !!!

Ole Debess

God service, god kvalitet

5,0 rating
1st august 2018

Har nu prøvet et gulv lavet af bambus og erfaringerne er virkelig gode. Kan bestemt anbefales andre at prøve det samme.

Torben BB, direktør i Vestegnens Boligadministration

Bambus gulv

5,0 rating
23rd juni 2018

Efter lidt diskussion omkring bank garanti/ sikkerhed fik vi leveret et fedt gulv.
Det er blevet super flot og efter en let slibning og oliebehandling er det nemt at holde.
På strøer vil jeg dog anbefale undergulv selvom det er 15mm højplank.
Vi er meget tilfredse.

Jørgen Bach


Bambus – er den eneste kilde til at producere miljørigtige bæredygtige byggematerialer

Alle vores gode byggedrømme skal bare realiseres i virkeligheden!